Saturday, September 14, 2013

Hari Pertama Dan Kedua Pameran Pengantin Malaysia !!

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Hari ini telah masuk hari kedua Pameran Pengantin Malaysia 2013 di Ampang Point..
Banyak sangat aktiviti-aktiviti menarik yang telah pun berlangsung..Antaranya Pertandingan Booth Tercantik, Perarakan Pengantin, Alunan Kompang Kahwin, Persembahan Silat..

Sebenarnya banyak lagi aktiviti menarik yang akan berlangsung seperti Pertandingan Memakai Sampin, Kuiz untuk para pengunjung dan DIY hantaran..jadi datang lah bawa sekampung datang kerana anda pasti tidak akan kecewa dengan pakej-pakej yang menarik semua exhibitor-exhibitor tawarkan.

Kepada sesiapa yang tak sempat untuk hari ini jangan kecewa kerana esok adalah hari terakhir !!..
tak payah tunggu-tunggu lagi lepas ni takde la nak pening kepala da pasal kahwin.hehe

soooo kat sini kami letakkan gambar-gambar sepanjang Pameran Pengantin Malaysia daripada hari pertama dan kedua:










Esok masih ada lagi ! *Jom ke Pameran Pengantin Malaysia 2013 di Ampang Point pada 13-15 September 2013 bermula jam 10 pagi-10 malam dan masuk adalah PERCUMA!!

ni plak video daripada UrbanTV:


video
1stday!

video
2nd day!

Nak dapat info mengenai Pameran Pengantin Malaysia ? klik di sini Pameran

Friday, September 13, 2013

Pameran Pengantin Malaysia 2013 ,Ampang Point.

Assalamualaikum...

Hai semua kengkawannnnn...
korang semua tengah buat apa???hehe..hari nii
admin excited sangat-sangat sebab event kita Pameran Pengantin Malaysia 2013
di Ampang Point dah pun bermula mulai 13-15 September ni...
yihuuuuuuuuuuuu...

Korang semua jangan lupa datang tauu..
especially bakal-bakal pengantin kat luar sana lebih-lebih lagi 
yang duduk dekat area kl..ampang..wangsa maju..gombak dan yang 
sekitar dengannya la..jangan lupa datang..kalau 
tak datangg ruuuugiiiii..hehe..

Kat mana lagi korang nak dapat harga-harga yang
best-best kan kalau tak dekat pameran..!!
Ha..so tunggu apa lagi???..Kami akan berada di Ampang Point 
sehingga hari Ahad 15 September 2013..

Dan sepanjang pameran berlangsung..

Kami akan mengadakan "Purchase and Win" sepanjang Pameran nanti.
Anda hanya perlu membuat deposit minimum RM100 dan pergi ke kaunter 
urusetia untuk mendapatkan Nombor Cabutan bertuah!!



Oh ya!!! admin nak tunjuk dekat korang semua..
iklan radio kita Pameran Pengantin Malaysia 2013 Ampang Point..
dah keluar dah di radio Era.fm...weeehuu
So siapa-siapa yang drive ke kerja ke..ke kolej ke..ke mana-mana la.
mesti akan dengar iklan kita..di radio Era.fm..hehe



Oh ya..iklan kita dekat majalah Pesona Pengantin pun dah keluar da 
awal-awal bulan hari tu..heeeeee

So korang semua...jangan lupa tau!!! kita jumpa nanti ya..di Ampang Point..! ^_^..





Ikhlas,



Tuesday, September 10, 2013

Promo Pameran Pengantin Malaysia 2013 Ampang Point

Assalamualaikum..

Haiiii semua..heheheh

Hari ni admin ada berita gembira nak beritahu pada korang semuaaaaaa...hehe
admin nak tunjuk kat korang semua video promo untuk next event
 Pameran Pengantin Malaysia 2013 di Ampang Point..
pada 13-15 September 2013..tak lama sahaja lagi..

Jadi...saksikanlah video khas dari kami..
istimewa untuk anda semua..:)





Pssttttt..jangan lupa..Pameran Pengantin Malaysia 2013 Ampang Point
13-15 September 2013
Save the dateeeeee okay!!!!!..peace..








Ikhlas,


Sunday, September 1, 2013

Salam Merdeka buat semua!!^^

Assalamualaikum semua...^^

Rasanya belum terlambat lagi admin nak ucapkan

Salam Merdeka

kepada semua rakan-rakan..

selamat menyambut kemerdekaan yang ke-56..
'Malaysiaku Berdaulat.Tanah Tumpahnya Darahku'




*admin rasa tema kali ini sangat menusuk kalbu..:) 
sangat sesuai dan bertepatan dengan semangat cintakan negara.:) 
admin sayang Malaysia.!

Merdeka!!!Merdeka!Merdeka!

Contest Video Anniversary..!!!!

Assalamualaikum semua....^^

Hai2...kembali lagi dalam rancangan....Tom Tom Bak!!..eh* tetibe..haha
Takdelah..gurau sahaja..hehe..

Apa khabar korang semua..hehe.Hope korang semua baik-abaik sahaja lah ye..
ececeh dah mcm tulis surat pulak.hihi

Hari ni..admin ada berita gembiraaaaa nak bagitahu kat korang semua!!..hehe
Kalau ada yang dah tengok di fanpage kami, Pameran Pengantin Malaysia 
mesti dah tahu tentang contest ni..



Sangat menarik bukan??hehe...
So..untuk menyertai pertandingan ini..
senang sahaja..hehe.
Korang kena ikut syarat-syarat dan step di bawah ini..:)

- Contest ini dinamakan contest video 'Sebenarnya Kita Suami Isteri'
- Contest ini te
rbuka kepada semua pasangan yang telah berkahwin. 
(Tidak kiralah anda baru Seminggu berkahwin, Sebulan berkahwin, 
ataupun dah 20 tahun berkahwin).

Syarat-syaratnya:
- Like fanpage Pameran Pengantin Malaysia - by Urban Vibe Event 
& share poster contest video ini di wall anda serta seorang / lebih di wall rakan anda.
- Jadikan poster Pameran Pengantin Malaysia Ampang Point sebagai profile picture anda. 
(seperti profile picture Pameran Pengantin Malaysia).
- Create video 'Sebenarnya Kita Suami Isteri' sekreatif yang boleh dan post 
di wall anda sendiri. 
- Share video tersebut di fanpage Pameran Pengantin Malaysia by Urban Vibe Event.
- Tagged nama anda dan pasangan anda di ruangan komen post ini.
- Pastikan anda tidak membuat 'Private Mod' untuk facebook anda supaya kami 
boleh lihat video tersebut.
- Durasi video adalah tidak melebihi 30 saat sahaja.
- Tarikh tutup penyertaan adalah pada 24 September 2013.


Jadi..apa tunggu lagi???best gila hadiahnya tahu?hehe.kalau la admin jadi korang,admin dah masuk..tapi malangnya admin pun belum kahwin lagi..haha..siapa yang tak nak hadiah best macam ni??set perabot bilik tidur tu.....kalau tak menang pun, still dapat hadiah best..!! emas!! wahhhhh..ishh ruginya siapa yang tak nak join..hehe..so..tunggu apa lagi??? 

Jom ramai-ramai join contest ni!!



Ikhlas,