Saturday, April 10, 2010

Urban Vibe Online Contest *STICKY MODE* sila scroll ke bawah untuk entri baru

LATEST UPDATE :
Setelah perbincangan di adakan oleh pihak Urban Vibe Event, kami dengan besar hati melanjutkan Pertandingan Online bersempena Pameran Pengantin @ KLCC sehingga 3 Oktober 2010. Oleh yang demikian, secara rasminya pihak kami ingin mengumumkan, Urban Vibe Online Contest akan di tutup pada 3 Oktober 2010 tepat 12 tengah malam.

So, spread the news ladies! :))





Assalamualaikum & Hai kepada semua bakal pengantin,

Buat julung-julung kalinya pihak kami ingin menganjurkan Urban Vibe Online Contest bersempena PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA di HALL 4, KL CONVENTION CENTRE pada 8 hingga 10 Oktober 2010 khusus kepada semua bakal pengantin di Seluruh Semenanjug Malaysia.

Sila baca syarat-syarat penyertaan dengan teliti dan segala pertanyaan boleh menghubungi kami di talian 012-3282 944 atau email terus ke pameranpengantin@yahoo.com.my.


Sila linkkan banner/badge rasmi ke blog Pameran Pengantin Malaysia




1) Pertandingan terbuka kepada bakal pengantin Seluruh Semenanjung Malaysia yang berumur 20 tahun ke atas sahaja. Tidak di benarkan mewakili mana-mana pihak untuk menyertai pertandingan ini.


2) Peserta hendaklah mempunyai BLOG dan HENDAKLAH MENJADI FOLLOWER http://www.pameran-pengantin-malaysia.blogspot.com/ / dan add kami di Facebook Pameran Pengantin Malaysia.


3) Entri hendaklah bertajuk 'URBAN VIBE ONLINE CONTEST'.


4) Sila letak banner badge rasmi pertandingan ini di atas blog atau side bar blog anda dan juga dalam entri pertandingan. Dan sila linkkan ke blog PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA.


5) Buat satu ESEI (tidak kurang dari 200 patah perkataan) yang bertajuk :
Pameran Pengantin Malaysia ; Pilihan Utama Bakal Pengantin.


6) Namakan penganjur Pameran Pengantin Malaysia dan di manakah lokasi & tarikh Pameran Pengantin Malaysia seterusnya.


7) Letakkan LOGO penganjur & LOGO rasmi Pameran Pengantin Malaysia.


9) Letakkan gambar 'Candid Tercomel' anda & pasangan anda. (Hanya dibenarkan meletak sekeping gambar, dan pastikan gambar anda berdua sopan dan tidak menyinggung mana-mana pihak).


10) Hadiah boleh di guna sepanjang tahun 2010 sehingga 31 MEI 2011 (TERTAKLUK KEPADA KEKOSONGAN TARIKH, TERUTAMANYA HADIAH BAJU SANDING).



11) Selesai semuanya, TINGGALKAN KOMEN pada ENTRI INI SAHAJA. InsyaAllah pihak kami akan menjengukkan diri ke blog anda. Yang tak tinggal jejak, tidak akan di layan.


Semua keputusan adalah MUKTAMAD. Sebarang email pujuk rayu tidak akan di layan. Tarikh tutup penyertaan adalah sehingga 27 September 2010 sebelum 12 tengah malam.



HADIAH-HADIAHNYA BERUPA:



TEMPAT PERTAMA :  Wang Tunai berjumlah RM200.00
                                       Sepasang Baju Sanding (Lace) (Lelaki + Perempuan)
                                       Custom Album
                                       Sijil Penyertaan


TEMPAT KEDUA :     Wang Tunai berjumlah RM100.00
                                     Sepasang Baju Songket Bunga Tabur (Lelaki + Perempuan)
                                     Custom Album
                                     Sijil Penyertaan

TEMPAT KETIGA :     Wang Tunai berjumlah RM50.00
                                      Custom Album
                                      Sijil Penyertaan


*Semuanya tertakluk kepada perubahan tanpa notis terlebih dahulu. Kami berhak menarik balik hadiah yang di menangi jika terdapat sebarang percanggahan tarikh, tiada persetujuan untuk additional cost (refundable security deposit untuk baju sanding lace mahupun songket).Semua hadiah tidak boleh ditukar nilai wang Ringgit atau di tukar dengan barangan lain.


Best Regards from Urban Vibe Event Team Members.

46 comments :

  1. tq for comment on my shout box...i kawen tahun depan...lmbt lgik...bln 6...it's ok...i will always promoting and helping to promote any wedding function...

    ReplyDelete
  2. ok dah join :P

    ni link nye:

    http://liyanadz.blogspot.com/2010/09/urban-vibe-online-contest.html

    tq :)

    ReplyDelete
  3. ok liyana, nanti pihak kami akan menjengah blog liyana ye ;)

    ReplyDelete
  4. lionteen lame lagi nk kawen ni...

    hehe

    ReplyDelete
  5. :) ye ke lionteen? tak pe la macam tu, tolong bagitahu pada kawan yang nak kahwin ye? tq!

    ReplyDelete
  6. azie dah join contest.. :) suker sgt contest2 cam nih..

    Ni azie nyer link
    http://noorazeana.blogspot.com/2010/09/urban-vibe-online-contest.html

    ReplyDelete
  7. dear azie,

    thanx sbb join contest kami..suka baca karangan mengenai kami :) buat research ye..jgn lupa ajak kaum kerabat datang pameran kat KLCC nanti ye..

    ReplyDelete
  8. dear PPM, i've join this contest. my 1st contest. wuuu~!nnt singgah la di blog sara k. kalau ada salah silap penulisan tu maafkan sara. HEHE~!

    salam Aidilfitri buat PPM dan UrbanVibe Event.

    my blog: http://hernyzar-helmizan.blogspot.com/

    love,
    SaraMizan

    ReplyDelete
  9. dear Sara,

    Kami dah tinggalkan komen di blog anda. go check it out ye :D

    Thanx for joining!!

    ReplyDelete
  10. TQ dear for viewing my blog. skodeng la lagi. setiap kali i pegi PPM kat mana2 yang uols adakan, i selalu update kat blog. uols leh baca. hehe~! ngee~! di KLCC ni rasa macam nk amik cuti jumaat tu. [insyaAllah] sb sabtu ahad perlu ke JB kazen kawen. so jumaat la i jengah uols. [doakan cuti diluluskan. HAHA]

    p dot s: u're gojes yaw~!

    ReplyDelete
  11. bha dh join contest ni. sudi2 kan la melawat blog saya. suka la contest mcm ni. thanks ye.

    http://bha2805.blogspot.com/2010/09/urban-vibe-online-contest.html

    ReplyDelete
  12. saya nak join ! sempat lagi kan hehe nanti saya buat entry saya bgtahu yer. nasib dan lagi hehe

    ReplyDelete
  13. sara : thanx for your continous support towards PPM and urban vibe event..terharu (T_T) hehe..

    biha : ok dear, kami dah jalan-jalan kat blog bha..gud luck ye!

    nora : sempat, cepat-cepat buat esei ok?

    ReplyDelete
  14. kalu sy nak masuk untuk single person...

    ~~~bleh ker....pic couple2 nih xder.~~

    kalu bleh, gitau ek....

    ReplyDelete
  15. okey. saya dah join. ni linknya

    http://anzcis.blogspot.com/2010/09/urban-vibe-online-contest.html

    ReplyDelete
  16. Salam yutaka, contest ni untuk bakal pengantin..syarat yng di nyatakan mesti ada pic couple. tapi tak bermakna wajib bergambar berdua rapat2 pun..ikut kreativiti..

    Salam & Hye Nora, ok nnt pihak kami akan melawat ke blog awak ye :)

    ReplyDelete
  17. okeh. thank you. have a nice day =)

    ReplyDelete
  18. oh ohh! esok deadlines! saya dahh join.. 26th september... come and visit yea!

    http://teh-tariks.blogspot.com/2010/09/urban-vibe-online-contest.html

    ReplyDelete
  19. salam urban vibe...saya dah join contest ni...=)

    http://weedaleim.blogspot.com/2010/09/urban-vibe-online-contest.html

    jemput datang blog saya~

    ReplyDelete
  20. ok, tq yaya & weeda..nanti pihak kami datang melawat blog korang ye? :))

    ReplyDelete
  21. hi urban vibe~

    hana here..one of ur followers and tadi baru je lepas selesai post entry on this contest kat blog hana.

    http://blissnlunacylovers.blogspot.com/2010/09/urban-vibe-online-contest.html

    dtg lah jengah dan komen yea? masheh..=D

    ReplyDelete
  22. salam sempat lg x kalau nak join hari ni?

    tq

    ReplyDelete
  23. join gak

    http://aienadhira.blogspot.com/2010/09/urban-vibe-online-contest.html

    kalau ada pape yang lengkap bgtau ye ;)

    TQ

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  25. hana : dah cek, comel la gambar awak! :)

    sara : boleh join, kita dah lanjutkan date pertandingan ke 3 oktober..jom la join, memeriahkan majlis :))

    luvira : ok, kami dah jenguk..gud luck ye!

    ReplyDelete
  26. aiseh .. dah abis ke kontes ni .. :) ingat nak masuk (walaupun dah kawin beranak 3 .. haha). Hmm kalau ada event lagi leh la tolong bagitahu yer...

    ReplyDelete
  27. en hasrul pertandingan ni dah dilanjutkan sehingga 3 oktober 2010 (tapi utk yg bujang je yer :P)

    owwhh event kita seterusnya oktober ni 8-10 jangan lupa ajak adik2.. kawan2 yer

    ReplyDelete
  28. salam PPM..saya pun join jugak contest ni..jangan lupe jenguk blog saya k :) thanks

    http://aisaisbabeh.blogspot.com/2010/09/urban-vibe-online-contest.html

    ReplyDelete
  29. hana : jgn la malu2..mmg comel pun :)

    anet : ok, kami dah jejak kat blog awak..good luck ye :)

    ReplyDelete
  30. PPM: i dtg melawat dan tgglkan jejak...! hehehe...sila la ke blog i yer...

    http://willbemrs.blogspot.com/2010/09/urban-vibe-online-contest.html

    p/s: jeles tgk sume org yg masok contest ni...i pn nak masok jgk..!

    ReplyDelete
  31. Hye PPM! Jom jengah blog saya juga. Tihihi. Ni link:

    http://renda-perancis.blogspot.com/2010/09/pameran-pengantin-malaysia-pilihan.html

    Doakan, moga I berjaya. Good luck to all! =))

    ReplyDelete
  32. PPM, i want to join jugak. here is my link:

    http://renda-perancis.blogspot.com/2010/09/pameran-pengantin-malaysia-pilihan.html

    ReplyDelete
  33. oh ramainya yg dah join

    hehehehehehe
    saya pun join jugak yer....jgn lupa jenguk

    http://rashifa.blogspot.com/2010/10/urban-vibe-online-contest.html

    ReplyDelete
  34. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  35. Dah join =) senyum sampai ke telinga... hehe

    nie my link : http://riwayatcatalystku.blogspot.com/2010/10/urban-vibe-online-contest.html

    ReplyDelete
  36. http://coretansara.blogspot.com/2010/10/urban-vibe-online-contest.html

    ReplyDelete
  37. willbe.Mrs; jangan jeles2 kan dah masuk ni hihihi
    cik belle; hehehe noted.. good luck 2 u 2
    rashifa rosli; tak lupa insyaallah
    eda eliana; sila senyum lama2..
    sara; thanks

    kepada semua terima kasih coz participate, PPM akan check semua entry2 anda semua... good luck untuk semua yer... nantikan keputusannya.

    ReplyDelete
  38. huhuhu baru perasan la.. bencinye tak sempat :( huhuhu oh yeee good luck pada yang sempat :P

    ReplyDelete
  39. salam.. sempat lg kan nak masuk?

    plis view entry sy ye..
    http://road-to-2011.blogspot.com/2010/10/urban-vibe-online-contest.html

    ;)

    ReplyDelete
  40. terima kasih coz lanjutkan tempoh penyertaan..

    tq,tq n tq

    ReplyDelete
  41. will be mrs : ok, dah tgk blog! thanx for joining ya..:D

    cik belle : dh melawat blog..gambar sopan yng comel! :)

    ReplyDelete
  42. Rashifa : kami dah tinggal jejak..tggu result dengan penuh sabar ye :)

    Eda Eliana : thanx for joining the contest ye, harap bersabar tggu result dari kami..

    ReplyDelete
  43. cik ima : takpe, tak ada rezeki kali ini..insya Allah kita buat online contest lagi yek..

    ReplyDelete
  44. sk : kami dah tinggal jejak..thanx for joining the contest!

    sara : jangan lupa datang ke PPM @ KLCC nanti, sama2 kita memeriahkan majlis.. :D

    ReplyDelete