Monday, January 10, 2011

:: Pameran Pengantin Malaysia 2011 ( 7 - 9 Jan ) :: *STICKY MODE*


Brides 2 be sumer, jangan lupa checkout our first event for year 2011 this coming january. Cuba tengok promo ni nampak kan ada "crystal blue" tu, so kita nak umumkan kat sini, pameran kali ini ada kelainan. Bermula tahun 2011 ni semua event kita akan diberi tema dan semua participant akan buat decoration mengikut tema tersebut dan tentunya akan memberikan impak yang lebih menarik kepada para pengunjung. Apa lagi , sila kosongkan diary anda untuk sama2 nantikan pameran kali ini.. 

Pemenang pertandingan Urban Vibe Online Contest-2nd Edition yang bakal diumumkan, akan berpeluang bersanding di atas pelamin di pameran kali ini dan ditaja secara ekslusif ole Izz studio & Syahmie Catering pada Jam 2.00 petang hari sabtu. Jangan lupa nantikan juga pertunjukkan fesyen dari DEE BOUTIQUE WEDDING, yang terkenal dengan kebaya2 Ekslusif yang didatangkan khas dari Indonesia pada hari Ahad jam 3.00 petang.


so jumpa disana yer..

PPM Crew
Urban Vibe Event

2 comments :

  1. alhamdulillah, datang tak hari tu; lain kali kalau datang kenal2 kan lah diri WillBe.Mrs tu

    ReplyDelete