Saturday, February 5, 2011

*STICKY MODE, please scroll utk updated entry* :: Urban Vibe Online Contest ( Edisi ke-3 ) telah bermula !! ::




1) Pertandingan terbuka kepada bakal pengantin Seluruh Semenanjung Malaysia yang berumur 20 tahun ke atas sahaja. Tidak di benarkan mewakili mana-mana pihak untuk menyertai pertandingan ini.


2) Peserta hendaklah mempunyai BLOG dan HENDAKLAH MENJADI FOLLOWER http://www.pameran-pengantin-malaysia.blogspot.com/ dan add kami di Facebook Pameran Pengantin Malaysia.

3) Entri hendaklah bertajuk 'URBAN VIBE ONLINE CONTEST EDISI KE-3 "..... and they live happily ever after"

4) Sila letak banner badge rasmi pertandingan ini di atas blog atau side bar blog anda dan juga dalam entri pertandingan. Dan sila linkkan ke blog PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA. Serta anda juga dikehendaki menggunakan BANNER RASMI "Urban Vibe Online Contest Edisi Ke-3" sebagai Profile Picture di Facebook anda sehingga tarikh tutup pertandingan 5 Februari 2011..

5) Sila "like" page URBAN VIBE EVENT di facebook selaku Penganjur PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA.

6) Sertakan sertakan gambar penuh (anda & pasangan) yang terang dan jelas (Sila pastikan gambar anda berdua sopan dan tidak menyinggung mana-mana pihak)

7) Sila ceritakan kisah percintaan ayah & ibu anda yang menjadi inspirasi kepada anda & pasangan anda yang bertajuk ".... and they live happily aver after"

8) Letakkan gambar perkahwinan @ gambar terkini ayah & ibu anda


9) Namakan penganjur Pameran Pengantin Malaysia dan di manakah lokasi dan tarikh Pameran Pengantin Malaysia seterusnya.

10) Letakkan LOGO penganjur dan LOGO rasmi Pameran Pengantin Malaysia.

11) Selesai semuanya, TINGGALKAN KOMEN pada ENTRI INI SAHAJA. InsyaAllah pihak kami akan menjengukkan diri ke blog anda. Yang tak tinggal jejak, tidak akan di layan.

Semua keputusan adalah MUKTAMAD. Sebarang email pujuk rayu tidak akan di layan. Tarikh tutup penyertaan adalah sehingga 5 Februari 2011 sebelum 12 tengah malam.

Hadiah-hadiah merupakan:

Tempat Pertama


Pelamin Mini yang ditaja oleh Pelamin Hati beharga RM1200.00
1 Sesi Make Up yang ditaja oleh Eyra Rizal Touch berharga RM 450.00
Bunga Tangan Fresh Flower berharga RM200.00

Sijil Penyertaan

Tempat Kedua

Bunga Tangan Fresh Flower berharga RM 150.00
Sijil Penyertaan

Tempat Ketiga

Bunga Tangan Fresh Flower berharga RM 100.00
Sijil Penyertaan

26 comments :

  1. yeay besh2 !!! hehhehehe... ppm letak la chatbox dekat blog. leh gosip2 gak hahaah. nk join contest ni :)

    ReplyDelete
  2. alrite..insyaAllah..akan cube nak masuk gak..;)

    ReplyDelete
  3. anaztasias aira; jgn lupa masuk ek... owh pasal chatbow tu mungkin ppm akan pertimbangkan :P

    fatin; silalah masuk :P

    ReplyDelete
  4. ppm, mhu tanya. gambar wed parent boleh letak lebih satu tak??hee

    ReplyDelete
  5. miss puteri : boleh, ikut kreativiti masing2, asalkan tak langgar syarat..ok? =)

    ReplyDelete
  6. DONE!! HEHE...
    jemputlah baca entry di blog saya (~_^)

    http://saniloveana.blogspot.com/2011/01/urban-vibe-online-contest-edisi-ke-3.html

    ReplyDelete
  7. miss puteri : ok, nnt kita singgah..thanx for participating ya! :)

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Yeay! Saya dah join PPM!!!

    Selamat membaca and menilai ye!

    http://bellanoticeboard2.blogspot.com/2011/01/urban-vibe-online-contest-edisi-ke-3.html

    Thanks PPM! InsyaAllah jumpa di SACC nnt... =)

    ReplyDelete
  10. bakal pengantin utk thn 2011 je ke?

    ReplyDelete
  11. contest ni mmg best. tibe mase korek rahsia kebahagiaan parents.

    ReplyDelete
  12. PPM!!! saya dah siap post! Yeay! Selamat membaca jalan penceritaan saya yang ala-ala baca buku kanak-kanak tu ye...('',)

    http://bellanoticeboard2.blogspot.com/2011/01/urban-vibe-online-contest-edisi-ke-3.html

    InsyaAllah kita akan berjumpa di SACC nanti ye!

    ReplyDelete
  13. ala, mau join tapi takde plak gambar parents ku berkahwin.huhuhu

    ReplyDelete
  14. nak join tp x ada gmbr parents kahwin x apa ke? coz dorg kawen pun tahun 70-an + hidup susah x mampu pun...

    ReplyDelete
  15. Salam...
    Saya sudah buat post tuk contest ye =)
    sila la jenguk2 di blog saya =)

    Selamat membaca PPM

    http://bilaadawiyahnaikpelamin.blogspot.com/2011/01/urban-vibe-online-contest-edisi-ke-3.html

    ReplyDelete
  16. salam PPM!!
    dba dh wt entry!!:)
    pick me!


    http://sweetcandyme.blogspot.com/2011/01/urban-vibe-online-contest-edisi-ke-3.html

    ReplyDelete
  17. fifa; aah 2011 je la dik
    noor nabila, adawiyah,lovelyadibah: thanks for participate. nanti PPM akan singgah yer
    veesakura & nursyahidah; dik kita dah longgarkan syarat ke-8. cepat2 ek buat entry tu :P

    ReplyDelete
  18. saya punya karangan TERRRRpanjang la pulak X_X

    tapi sila la jenguk2 ye :"> segan lak ai :">

    http://aurelia232.blogspot.com

    sorry gambar kurang menarik. scanner ada problem, so terpaksa snap gambar guna kamera :(

    ReplyDelete
  19. saya pun dah join contest ni....

    jom lah bace entry sayer.. ^_^

    hehehehehe.............

    http://chokichokish.blogspot.com/2011/02/urban-vibe-online-contest-edisi-ke-3.html

    ReplyDelete
  20. http://safirairina.blogspot.com/2011/02/urban-vibe-online-contest-edisi-ke-3.html

    last minute job but hopefully everything has been done..

    ReplyDelete
  21. Hiii, saya join contest ni. harap diterima :)

    http://norapurplebridez.blogspot.com/2011/02/urban-vibe-online-contest-edisi-ke-3.html

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  22. Salam,
    Saya teruja sangat2 untuk menyertai contest nih. Inilah entry khas saya untuk contest ini. Thanks, PPM dan UV.
    http://cintadanjanjiku.blogspot.com/2011/02/urban-vibe-online-contest-edisi-ke-3.html

    ReplyDelete
  23. salam.. harap2 masih sempat join contest ni.. :D

    http://road-to-2011.blogspot.com/2011/02/urban-vibe-online-contest-edisi-ke-3.html

    tqvm! =)

    ReplyDelete
  24. Salam, tarikh tutup tu betul ke? So dah terlepas la ni ye?

    ReplyDelete