Wednesday, March 21, 2012

:: PEMENANG!!! (akhirnya)-URBAN VIBE ONLINE CONTEST-Cinta Seputih Salju::

Penantian itu satu penyiksaan ??? Bukan kah begitu anda semua...

Akhirnya setelah berminggu2 tertangguh pengumuman pemenang2 Pertandingan Urban Vibe Online Contest- Cinta Seputih Salju dengan ini PPM tak sabar2 sangat nak umumkan!!! Anda semua tau tak wahai para peserta, PPM pun tak lena tidur malam selagi tak buat pengumuman.... Almaklumlahkan sponsor2 kita semua HOT!!!! sibuk sangat mereka ni... tapi sabar lah kan!!! HADIAHNYA PUN KAN HOTTTTT!!!!

Pertandingan kali ni mmg agak memenatkan ye tak?? task 1 bermula dengan 12 orang peserta, hanya 10 org yang melakukan task 2, adik linda & adibahrisha tidak meneruskan cabaran task 2 kerana kesibukkan mereka.... dan akhirnya hanya tinggal 9 finalis apabila nurul liyana tidak dapat meneruskan task 3. Rata2 penarikkan diri peserta sebab kesibukkan...  tapi dr PPM sendiri kita amat menghargai usaha kesemua peserta dari task1 sehingga task 3....

Terima kasih PPM ucapkan kepada semua 9 finalis (Izyan, Sara, Nurul, Amiza, Nursyahidah, Rina, Nabila, Nora & Zafema) di atas komitmen anda semua... segala teguran dan pendapat akan PPM ambik kira bagi penambahbaikkan PPM pada masa akan datang... Sayangnya hanya ada 3 hadiah untuk dimenangi... sob sob*** kalaulah PPM boleh dapatkan hadiah saguhati kan best.... sob sobbb sedih sangat sebab tak dapat carik hadiah saguhati yang best.... tapi semua finalis anda semua adalah dihati :)...

Dengan ini diumumkan....


                              Tempat Ketiga: Pre Wedding worth RM 1500.00 + Persandingan worth RM 2500.00 + album + frame tajaan 
Dimenangi oleh 

                         Tempat Kedua: Sewaan baju L & P bernilai RM 5K oleh 
   Dimenangi oleh 

                            Tempat Pertama: Pelamin rumah bernilai RM 5K 
                 berserta dekorasi 9 dulang hantaran tajaan
 AWC
Dimenangi oleh

******* Keputusan Juri (dari panel penaja) adalah muktamad, sebarang kos pengangkutan @ penginapan adalah tertakhluk kepada penaja.

tahniah dari PPM kepada semua Pemenang... sila PM inbox FB: PPMfull contact no anda semua... Kepada peserta lain terima kasih yang tak terhingga atas sokongan semua... diharap anda semua tak serik tau :)

2 comments :

  1. alhamdulillah syukur rezeki dari Allah untuk mendirikan masjid ni. alhamdulillah. terima kepada penganjur dan kepada penaja. semoga sentiasa sukses !

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhh...saye yg dh kawen ni rase sgt jeles dgn pemenang..congrats organizor n sponsors :)

    ReplyDelete