Sunday, July 15, 2012

Online Contest : So Spontan

Assalamualaikum..

kali ini, urban vibe akan membuat online contest secara spontan sahaja..nama pun spontan kan..so tempoh yg untuk online contest ni, sekejap je..bermula dari pukul 10 malam tadi sehingga 12 tengah hari jap lagi. 


nak join contest ni, sangat mudah..tak payah nak perah otak bagai..just nyatakan apa yang kami nak..ini syarat2 untuk menyertai contest ini :


hanya follow sahaja syarat2 yg telah diberikan, setelah selesai membuat entry yg di perlukan anda perlulah tinggalkan link entry anda itu di dalam bahagian comment ye..senang nanti kami nak review..;)


6 comments :

  1. http://sailabless.blogspot.com/2012/07/online-contest-so-spontan-contest.html

    ReplyDelete
  2. http://maya-dhira.blogspot.com/2012/07/online-contest-kenapa-anda-perlu-datang.html

    ReplyDelete
  3. http://nayo288.blogspot.com/2012/07/kenapa-anda-perlu-dtg-kepameran.html

    ReplyDelete
  4. dah tinggalkan di wall..sini plak..http://our-wedding-journal.blogspot.com/2012/07/kenapa-anda-perlu-datang-ke-pameran.html

    ReplyDelete