Thursday, March 14, 2013

Apa Yang Menarik Di PWTC....??Pameran Pengantin Malaysia, so far, semua orang da well known tentang Pameran Pengantin Malaysia, tapi mesti ada orang yang tertanya-tanya, apa kelainan untuk pameran kali ini,??
Pada tanggal 29 March 2013 yang akan datang ini, kami akan ‘sajikan’ pada para pengunjung satu tema yang cukup-cukup berbunga.. >.<.. geli pulak bila dengar kan, tapi bagi saya, kaum hawa mungkin akan menyukainya dengan bertemakan warna pink dan juga putih sweet x..???..^^. Tapi untuk golongan kaum adam jangan rasa tersisih, kami juga mengadakan aktiviti-aktiviti yang menyeronokkan untuk anda semua. ^^.Ok..dari segi aktiviti pula, aktiviti adalah perkara yang paling paling paling.. di tunggu-tunggu oleh para pengunjung yang hadir pada pameran ini. Kerana apa? Kerana mereka yang bertuah akan berpeluang untuk membawa pulang peralatan rumah antaranya Dvd Player, Kipas Elektrik (takkan kipas tangan pulakkan?) dan barangan paling menjadi idaman semua isi rumah di Malaysia ialah Mesin Basuh..saya ulangi lagi sekali MESIN BASUH..*WOWWW! Dah kahwin nanti tak payah dah nak serabut untuk memikirkan bagaimana nak membeli mesin basuh.Mesti ada yang terfikir,”best memang best nak pergi tapi saya duduk jauh dan tidak tahu untuk pergi ke lokasi pameran” dan mungkin juga ada yang terfikir “saya boleh datang tapi cuaca sekarang nie agak panas la macam mana ye?” jangan risau…  heheheh da macam iklan dalam TV la pulak kan.. 
Untuk kemudahan orang awam memang telah disediakan..^^


Ok macam nie, 

Untuk yang menaiki bas..^^                           Bas yang menuju ke KL tau                           dah sampai ^^
Dari stesen bas utama     ----------->        Hentian Putra      ------------>      PWTC
Dan..
Untuk yang menaiki LRT..^^


       

 Faham betul-betul ye..nanti sesat pulak..^^


P/S : Pada sesiapa dari Ampang/Sri Petaling, korang xperlu tukar tren semasa di Masjid Jamek sebab tren yang korang naik tu(LRT Star) memang direct ke PWTC tapi make sure ke Sentul Timur tau..and yang dari Gombak/ Kelana Jaya korang memang kena tukar ke (LRT Star) semasa di Masjid Jamek ..^^dan untuk anda yang tinggal berdekatan dengan PWTC, untuk keselamatan anda terutama kaum perempuan, jejantas disekitar kawasan PWTC disediakan, and jejantas itu boleh je kalau-kalau nak berlindung dari panas and hujan. Untuk keluarga yang datang dari jauh-jauh dari Utara, atau belah Timur ke boleh menginap di hotel-hotel yang berdekatan..^^Sebenarnya banyak lagi aktiviti menarik yang tak dapat untuk saya berkongsi bersama kerana ianya adalah KEJUTAN. Haa bayangkan anda masuk ke PWTC anda akan terkejut separa pengsan kerana ia terlalu banyak kejutan yang ada disana *sebenarnya takda la terkejut sangat jadi jangan risau kepada ibu-ibu mengandung ya.hehe. TUNGGU APA LAGI TEMAN-TEMAN? Jom la kita berjumpa disana mana la tahu kita dapat ketemu dan berbual bersama bersama.hihi...^^
Jom kita serbu ramai-ramai ke Pameran Pengantin Malaysia 2013 !!!  (^o^)


Yang Benar,No comments :

Post a Comment