Monday, January 21, 2013

ianya percuma untuk mempunyai harapan. kan? kan?


Assalamualaikum, everybody !

Pertama sekali, maafkan saya untuk tajuk post yang poyo kali ni. Huhu. Gedik bukan? Sorry-sorry. Macam ni, saya and the gang(cehceh dah macam geng apa dah), dah decide nak bagi hadiah apa kat korang yang jadi peng-komen 10 terawal untuk jawab kuiz-kuiz yang saya akan bagi nanti. So, untuk membangkitkan urat-urat korang supaya nak join kuiz kami ni, saya upload la gambar hadiah yang bakal kami berikan.

Kalau kuiz ni dapat sambutan yang hangat dan mampat, saya memang akan buat lagi kuiz ni dan banyak lagi hadiah-hadiah yang saya nak bagi, InsyaAllah. Ni kiranya trial la untuk tengok yang korang sanggup ke nak join kitorang ni. Hehe. So, kalau korang nak hadiah yang lebih gempak, perbanyakkan penyertaan korang sebab kitorang memang tengah berusaha cari penaja untuk bagi hadiah-hadiah best / hebak-hebak(hebat-hebat) kat korang. Serius ni.*muka serius yang tak berapa nak menjadi*













Tantaraaaaaaa~
Ni lah hadiahnya. Dapat T-shirt khas dari Urban Vibe Event, Paper bag khas dari Urban Vibe Event jugak(hehe) dan Pen dari Urban Vibe Event jugak. So, Nantikan soalan-soalan kuiz kami yang senang je nak jawab ni. Korang kena cari jawapan di fan page kami !

So, umm, yeah, Tu je kot setakat ni. Hopefully korang join la ye...

*menari zapin*(ewahhh~)

truly,
cik cekodok

8 comments :

  1. macam best je. kena join ni.
    hadiah pakej hanimun tak de ke??? MUAHAHAHAHA...

    ReplyDelete
  2. hehe ayuh lahhhh. join contest ni. kitorang akan bagi soalan ,insyaAllah dalam minggu ni jugak. so, get ready dgn pengetahuan korang pasal Pameran pengantin malaysia ni. kami tgh cari penaja utk dapatkan hadiah yang best2. doa2 je la ye .heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena start study la ni...hehe....=)

      Delete
    2. study jgn tak study. ala, soalan senang je ni. insyaAllah kamu bleh jawab punya. hehe bnyak lagi soalan2 yang kami nk bagi ni. dah ada org call nk sponsor hadiah. jgn lepas kan peluang!

      Delete
  3. nak joinnnn!

    tak sabar nk tggu soklan nya ni. *winkwink*

    ReplyDelete
    Replies
    1. weeee~
      saya dah ada soalan dahh! yeay. sabar ye, saya akan dedahkan terms and condition kt blog, korang kena alert la yehh:D saya pun tak sabo nk tgk korang punya jawapan ni. hehe

      Delete